Varmuuskopiointi auttaa pitämään tietokoneesi tärkeät tiedot tallessa. Kannettavia tietokoneita katoaa ja hajoaa kaiken aikaa, tästä syystä tietojen varmuuskopiointi on tärkeää. On tärkeää suojata niiltä löytyvät arvokkaat tiedot, joita ei välttämättä ole missään muualla tallessa. Paras tapa suojata tiedot on niiden säännöllinen, automaattinen varmuuskopiointi.

Yritysten tietokoneiden sisältämien tiedostojen automaattinen varmuuskopiointi hoituu parhaiten kotimaisella Nexetic Shieldillä. Vaikka yrityksenne tietokone menisi rikki, häviäisi tai varastetaan, ei hätää! Yhdellä napin painalluksella saat koneen tiedot palautettua toiseen koneeseen. Shieldin toiminta on automatisoitua eli käyttäjän toimet eivät estä varmuuskopiointia. Shield antaa sinulle mielenrauhan, koska tiedät yrityksesi tärkeiden tietojen olevan turvassa.

Varmuuskopiointi helposti ja vaivatta

Nexetic Shieldillä tietokoneiden tietojen varmuuskopiointi on helppoa ja nopeaa. Ohjelmalla voi varmistaa Windows- ja Mac-tietokoneiden tietoja. Shieldin käyttöönotto on hyvin helppoa. Se tarvitsee vain ladata tietokoneelle ja ohjelma huolehtii muusta. Shield varmuuskopioi automaattisesti kaiken, eikä käyttäjän tarvitse valita mitä tiedostoja varmuuskopioidaan tai huolehtia siitä, onko varmennus varmasti otettu.

Työasemille voidaan ottaa käyttöön jatkuva varmuuskopiointi. Tällöin kaikki uudet ja muuttuneet tiedot varmistetaan muutaman minuutin välein. Näin voidaan varmistaa, että kaikki tärkeät tietonne ovat aina tallessa. Varmuuskopiointi on nopeaa, sillä ohjelma pystyy varmistamaan useampaa tiedostoa yhtä aikaa. Käytetyn teknologian ja optimoidun kaistankäytön ansiosta ohjelma pyörii käyttäjän koneella täysin huomaamattomasti, vaikuttamatta millään lailla muuhun työskentelyyn.

Helppo tietojen palautus

Kun ensimmäinen varmuuskopiointi on valmis, käyttäjä voi palauttaa tietoja asiakasohjelman kautta. Tiedot voi palauttaa joko varmistetulle tai uudelle tietokoneelle. Käyttäjä voi palauttaa vain valitsemansa tiedostot tai kaikki varmuuskopioidut työtiedostot. Rajaton versiohistoria tarkoittaa, että tiedostoista säilytetään kaikki käyttäjän tekemät versiot ja ne voidaan myös palauttaa.

Kotimainen ja turvallinen

Shield on täysin kotimainen ratkaisu. Tiedostojen varmennukset tehdään suomalaisille palvelimille. Tiedostojen turvallisuus on taattu huippuluokan salauksilla. Tiedostot salataan varmuuskopiointiohjelmassa ennen niiden lähetystä palvelimelle ja tietoliikenne on salattua. Tiedostot pysyvät salattuina myös varmistuspalvelimella. Kellään muulla kuin sinulla ja työntekijöilläsi ei ole mahdollisuutta päästä niihin käsiksi.

Edullinen

Shieldin rajoittamaton (unlimited) lisenssi sisältää rajattoman tallennustilan tietokoneiden työtiedostoille. Tärkeiden tietojesi varmuuskopiointi maksaa vain 10 eur/kk työasemaa kohden.

Jälleenmyyjät myyntikanavana

Monissa suomalaisissa pk-yrityksissä tietojen varmuuskopiointi on hoidettu huonosti – tai sitä ei ole hoidettu lainkaan. Shield onkin suunniteltu erityisesti pk-yritysten tarpeisiin.

Nexetic Shield varmuuskopiointi on myynnissä pääasiassa jälleenmyyjien kautta. Jälleenmyyjiä varten on web-pohjainen hallintapaneeli, jonka kautta he voivat hallinnoida asiakkuuksiaan. Uusien asiakastilien ja käyttäjien lisääminen on helppoa, ja helpot oletusasetukset vähentävät ylläpidon tarvetta. Hallinnan kautta näkee yksittäisten käyttäjien varmistusten tilanteen, ja mahdolliset ongelmat on helppo havaita ja tunnistaa. Asiakasohjelma pyrkii itse korjaamaan ongelmat, ja hälytys jälleenmyyjän tukipalveluun tai loppukäyttäjälle lähetetään ainoastaan silloin, jos ongelma ei muuten ratkea ja jos tilanteen vakavuus sitä vaatii.

Tietokoneiden varmuuskopiointi ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa! Se on nyt myös virusten ja haittaohjelmien vuoksi ajankohtaisempaa kuin koskaan. Liity jälleenmyyjäksemme tai ota ohjelma käyttöön yrityksessänne! Soita meille numeroon 010 2818130

Top